13 februarie 2021

Autoritățile, sistemul, statul, poate face ce vrea din tine dacă vrea. Pentru că poate

În 2014, am vrut să mă sinucid. Și am ajuns pe mâna doctorilor Spitalului de psihiatrie Mihai Eminescu din Brașov, care așa au considerat că trebuie să respecte jurământul lui Hippocrate: Chinuind, legând, torturând și abuzând. Am decis să mă îndrept impotriva lor pe cale legală, în special împotriva unuia dintre ei - Szasz Titus care are titulatura de doctor. Cei pe mâna cărora a ajuns cartea mea au aflat acolo ce și cum s-au raportat autoritățile la cazul meu în care eram parte vătămată. Nu mai reiau. Dacă ești curios, poți afla povestea aruncând un ochi: aici. Poliția care a instrumentat cazul a făcut efectiv o mizerie de anchetă: Pentru că am fost traumatizat de relele tratamente aplicate de cei din sistemul corecțional, care e finanțat ca și unitate sanitară care acordă îngrijiri, i-am trimis 6 mesaje text lui Szasz Titus, care a considerat că l-am hărțuit. Distinsul domn mi-a făcut plângere penală la poliție pentru hărțuire și să vezi ce repede s-au mișcat organele de anchetă în cazul lui. Deși e un găinaț de infracțiune - hărțuirea, (pedepsită cu închisoare de la o lună la trei luni), autoritățile s-au mișcat repede. Nu vreau să manipulez cu articolul ăsta, o dau pe față. Că am coloană vertebrală, nu sunt șobolănos/ticălos, așa cum e dânsul, care atunci când a fost citat pentru infracțiuni reclamate de mine care depășeau pedeapsa închisorii de 10 ani, nu semna pentru citație, se făcea că nu o primește sau că e prea ocupat și poliția tolera chestia asta. 

Ei bine, așa cum am spus, pentru un găinaț de hărțuire, (care, măcar dacă ar fi fost reclamată în forma în care s-a materializat), am fost adus la sediul miliției din Brașov cu mandat de aducere de către subinspectorul Bucur Marius și de către un alt ochelarist. Adică, Szasz ăsta de care spun, se temea și l-au tăiat ideile într-o dimineață să îmi facă plângere la miliție, pentru că îi era frică. Mi-l și imaginez pe distinsul domn care m-a torturat și care n-a pățit nimic spunând miliției: Domnule, mi-e frică, da' ce frică mi-e!!! Vai dar mi-e așa o frică!!!

Nu știu dacă a catadicsit să-l întrebe miliția: Dar ce are cu dumneavoastră, de ce credeți că vă hărțuiește?

Să recapitulăm sintetic: 

1. Szasz, considerat medic a comis împotriva mea infracțiunile de tortură, lipsire de libertate în mod ilegal, supunere la rele tratamente și abuz în serviciu. Autoritățile l-au chemat la audieri în calitate de martor! Nu a pâțit nimic, nu a plătit nici măcar amenda pe care ai plătit-o tu pentru că nu ți-ai pus masca corect pe stradă sau pentru că nu ai traversat pe trecere. Nu a pățit nimic, deși infracțiunile comise de el, sunt pedespite cu peste 10 ani de închisoare.

2. Eu sunt suspect pentru comiterea infracțiunii de hărțuire, faptă pedepsită de la o lună la trei luni, și comisă datorită traumelor pe care mi le-a cauzat el și cu echipa sa de îngrijitori și am fost adus cu mandat de aducere, iar milițianul Bucur Marius, mi-a spus înainte de-a mă băga în mașină: Sper că nu e nevoie să-ți punem cătușele, nu? De parcă aș fi fost un terorist sau ceva. Fain, sau cum?

La secția de miliție am dat declarație dar nu am fost lăsat să plec acasă. M-au băgat prin ordin, al cui, nu știu, la zdup. Nu pe arest, ci la psihiatrie. Ai dovada mai jos.

Așa funcționează lucrurile în statul ăsta totalitar, unde și dacă-ți cunoști drepturile, tot prost și păcălici pici! Sunt conștient că sunt prins într-o pânză de păianjen de unde nu mai am nicio scăpare, sunt porniți împotriva mea, dar măcar atât pot face și eu: Să arăt societății civile până unde poate merge nedreptatea în România în anul 2021. Sunt conștient că am pierdut războiul ăsta, dar măcar cu ultimele zvâcniri, să arăt și să dovedesc faptul că poliția și psihiatria violează Declarația Universală a Drepturilor Omului. 

Miliția anilor ' 50 ar fi invidioasă pe perspicacitatea organelor de azi. Audiție plăcută!
Editat: înregistrarea nu poate fi ascultată de pe disozitivele mobile, doar de pe desktop.